Ons aanbod

Ontdek de veelzijdige wereld van ODE, waar we meer dan alleen bier brouwen! Bij ons vind je niet alleen ambachtelijke brouwsels, maar ook de perfecte setting voor volledig verzorgde vergaderingen tussen de hopvelden. Laat je verrassen door onze unieke cateringdiensten en geniet van speciale evenementen, waaronder de onvergetelijke Bier & BBQ en Cantus & Craft. Wil je alles weten? Lees snel verder!

Catering

Boer Aron kookt al zijn hele leven en is altijd bezig om nieuwe smaken en gerechten te ontwikkelen. Dit doet hij het liefst met producten van de boerderij of van leveranciers in de buurt. Kijk niet raar op als grote delen van een eigen koe in een traditionele stoomkuiloven onder de grond belandt. Of diverse groenten uit de volle grond aan een Argentijnse Asado hangen. Aron zorgt ervoor dat jouw team culinair wordt verrast en jullie niets te kort komen.

Neem contact op

Coaching

Of je nu op zoek bent naar een goede brainstormsessie, keuzes maken, het concreet maken van je plannen of een stevig stukje teambuilding. Stein (de brouwer) is een ervaren (agile-)coach en zal inhoudelijk de dag begeleiden om jullie teamdag naar een hoger niveau te tillen. Stein faciliteert je groepsoverleg met interactieve werkvormen, zodat jij scherp blijft op de inhoud en je teamleden tot betere ideeën komen. 

Neem contact op

Partnerships

Wij bieden toffe bedrijven de mogelijkheid om samen te werken met ODE.  Zo is 'De Achtertuin' in Nijmegen partner vanaf het eerste uur. Met deze ODE aan de Achtertuin, een hoppige Cascade Pale Ale, bieden ze hun gasten een uniek bier mét een verhaal. Wil je kwaliteitsbier met ingrediënten van Nederlandse bodem verbinden aan jouw onderneming? Ga dan deze samenwerking aan en wordt een van onze partners. ODE aan de Samenwerking! 

Samenwerken?

Upgrade je borrel met ODE bier van de tap!

Al vanaf €269,- een ODE tapinstallatie voor uw personeelsborrel, verjaardag of bierdiner! Een compact tafelmodel voor bij u thuis óf een geheel uitgeruste bar voor grote groepen? Het kan allemaal! Neem via dit formulier contact op en ontvang een offerte op maat!

Neem contact op
  • Bier & BBQ

    Stap binnen in een wereld waar de verleidelijke geur van gegrild vlees zich vermengt met de karakteristieke aroma's van ambachtelijk bier. Beleef een onvergetelijke dag vol smaak, gezelligheid en de warmte van de barbecue tussen de hopvelden van ODE.

  • Cantus & Craft

    Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol gezang, vriendschap en natuurlijk, heerlijk bier! Breng je vrienden mee, ontmoet nieuwe mensen en creëer herinneringen die lang na de laatste noot en het laatste glas zullen blijven hangen.